Esvagt A/S

Ledige stillinger Offshore

 

ESVAGT er en dedikeret udbyder af sikkerhed og support til søs, baseret på en erfaren og veluddannet offshorebesætning. Vores flåde består af moderne offshore supportfartøjer af høj kvalitet designet til operationer i de barske vejrforhold, der ofte er i Nordsøen og Barentshavet. 

Rederiet er kendt og anerkendt som en attraktiv, pålidelig og ansvarlig samarbejdspartner, der leverer en række specialiserede tjenester til vores kunder, herunder skibsstøtte til drift og vedligeholdelse af havvindmølleparker, droneinspektion af vindmøller, beredskab og redningsaktioner til søs (ERRV), oliespildsudstyr, brandbekæmpelse, bugsering, ankerhåndtering, platform-, supply- og multiroleservice.

ESVAGT har en flåde på 42 skibe med mere end 1000 ansatte og flere nye spændende projekter på vej. I den forbindelse er vi på jagt efter dygtige søfolk med de rette kompetencer.

Har du erfaring indenfor SOV eller Supply i form af transport og håndtering af specialgods i både flydende og fast form, har du arbejdet med brand, redning, oliespildsudstyr eller gangveje, og er du opsat på at give kunden den bedst mulige service, uanset om det er ombord, på platformen eller i land - så kunne det godt være dig, vi er på udkig efter. 

 

Vi søger til følgende stillinger:

  • 1.styrmand med skibsførerpapirer og DP Unlimited, gerne med NOFO, AHT eller gangvejserfaring 
  • 1.mester og 2.mester, gerne med DP technical 
  • Befarne skibsassistenter, gerne med min. 5 års erfaring
  • Erfarne skibskokke  

 

Hvis du er interesseret i at komme i betragtning, så send dit CV via linket til højre.

Har du allerede en ansøgning liggende, må du meget gerne opdatere den med relevant information. 

 

Samtaler afholdes løbende og jobopslaget tages ned, når stillingerne er besat. 

 

 

 

     

 

 

Del på:

Arbejdssted:

Offshore

Yderligere oplysninger fås hos:

Tina Halkjær Nielsen (HR)

Telefon: +45 78730766

Hjemmeside:

http://www.esvagt.com

Kontoradresse:

Dokvej 4 6700 Esbjerg