Esvagt A/S

2.mester

OM AT ARBEJDE SOM 2.MESTER HOS ESVAGT

Når du har bestået din maskinmester eksamen og optjent minimum 6 måneders sejltid og dermed er indehaver af et vagtholdsbevis, så ansættes du ved ESVAGT som 2.mester i skibe over 3000 kW,

Hvilket skib du tildeles, afhænger af dine kompetencer og erfaring – men selvfølgelig også, hvor vi har en ledig stilling.

Du kan læse om de forskellige skibsgrupper her.

Som 2.mester er du fortsat under oplæring ift. at rykke op i en ledig 1.mester stilling, når den nødvendige erfaring og sejltid er opnået. Som 2.mester vil du have selvstændige opgaver og maskinvagt, som også kan være om natten.

I samarbejde med maskinbesætningen, som består af en dansk maskinchef, 1.mesteren og dig, skal I som team sikre, at alt det tekniske ombord er velkørende og vedligeholdt. Du kommer til at indgå i vagt-rutinen, udføre vedligehold og deltage aktivt med at løse de opgaver, som skibet udfører for kunden. Det kunne også være at træne i båd, førstehjælp eller brandslukning - eller lave vedligehold på gangveje, kraner, davids, broudstyr, og meget andet.    

Som person skal du være løsningsorienteret og kunne holde hovedet koldt i pressede situationer. Du skal være engageret, struktureret og opsøgende i forhold til at tilegne dig ny viden. Du skal derudover gerne have en interesse for Fast Rescue Boats (FRB) samt en allround tilgang til teknisk fejlsøgning og reparation af el, hydraulik og motorer.

VI FORVENTER, AT DU HAR:

  • Gyldige papirer som maskinmester med vagtholdsbevis.  
  • Gyldigt sundhedsbevis, pas og søfartsbog.
  • Interesse for elektronik, hydraulik og mekanik.
  • Evner til at kommunikere klart og tydeligt på dansk og engelsk.
  • Have et bagland som er med på din plan ift. at være væk 4 uger ad gangen (2 mand deler en stilling)

VI TILBYDER TIL GENGÆLD:

  • En varieret og teknisk spændende hverdag, med mange forskellige typer opgaver.
  • Fast dansk maskinbesætning og skib.
  • En hverdag med høj fokus på sikkerhed for alle ombord. 
  • Veldrevne skibe, med en høj vedligeholdelsesstandard og den nyeste teknik. 
  • Mulighed for personlig udvikling og fremtid som maskinchef.

Interesseret, så send os din ansøgning - Vi kalder løbende ind til samtale.

Vi gennemgår altid de ansøgninger vi har I vores database ift. ledige stillinger - inden vi offentliggør stillingen på vores hjemmeside. Hold derfor altid din ansøgning opdateret i databasen. Når de stillinger vi havde ledig er besat, så tages stillingen ned igen og så ligger din ansøgning som uopfordret, klar til at gennemgå en ansættelsesproces ved næste ledige stilling, hvis ikke lige at det blev dig denne gang.     

 

Del på:

Arbejdssted:

Offshore

Hjemmeside:

http://www.esvagt.com

Kontoradresse: